A Ray-Ban a Wayfarer napszemüvegeket már 1952 óta gyártja. Rendkívül népszerű volt a 50-es és 60-as években is. A 80-as években (pl.: Blues Brothers, Cindy Lauper) a termékelhelyezésnek köszönhetően ismét népszerűvé vált, majd 2000-es évek óta újra fénykorát éli. Az egyik legismertebb a design a napszemüvegek történelmében és egyik legmaradandóbb divat ikon a 20. században.

Rengeteg hollywoodi híresség kedveli a mai napig a Wayfarer típusú szemüvegeket, mint például Justin Bieber vagy Brad Pitt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További érdekesség, hogy minden egyes Ray-Ban lencsét acélgolyó-tesztnek vetnek alá. Ez azt jelenti, hogy minden elkészített lencse ellenáll akkora erőnek, amekkorát egy 1,6 cm átmérőjű acélgolyó 130 cm-ről való ráejtése okoz. Minden lencse ütésálló, teljesen törésbiztos és szilánkmentes, így pajzsként védi a szemet balesetek közben. A lencsék az optimális tiszta és torzításmentes látás biztosítása érdekében minőségi optikai anyagból készülnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az anyag természetes keménysége kiemelkedő karcmentességet biztosít. Mindegyik lencse 100 százalékos UV-védelmet ad. A tökéletes látás érdekében nem torzít, nem okoz nagyítást vagy kicsinyítést. Színei állandóak, melyek az idő múlásával sem halványulnak.

Megvásárolhatod a Ray-Ban Wayfarer napszemüvegeit itt:

www.napszemuvegcenter.hu


 

Címkék: film divat webshop napszemüveg napsütés brad pitt webáruház justin ray ban wayfarers wayfarer bieber napszemüvegek napszemüvegcenter

A bejegyzés trackback címe:

https://napszemuvegek.blog.hu/api/trackback/id/tr993079665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása