Idén ősszel is megrendezésre került a Laurentes napszemüveg bemutatója, ahol megcsodálhattuk a 2012-es évre megjelenő napszemüvegeket. A bemutatón a Chopard, Givenchy, Furla és Police napszemüveg kollekciókat lehetett megtekinteni.

Ezúton is köszönjük a Laurentesnek a meghívást!

Nézzétek meg a bemutatón készült képeinket:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Police napszemüvegek 2012 évi termékvideója:

a

Címkék: blog divat újdonság police nyár modellek webshop napszemüveg napsütés nyári 2012 szemüveg webáruház chopard givenchy furla napszemüvegek napszemüvegcenter laurentes

Őszi akciók a napszemüvegekre!

 2011.10.03. 15:06

Vége a nyárnak de még javában tombol a Vénasszonyok Nyara! Egyre meredekebben tűz a nap a szemekbe, így jobbkor nem is jöhetne az akció, hogy kíméld a szemed és mindezt stílusosan!!!

Az alábbi napszemüveg webáruházakban tudsz kedvezményesen vásárolni és akciós napszemüvegeket. Ráadásként most még egy 3.000 Ft értékű kupont is megosztunk veled, amit 2011. október 9. (vasárnap éjfélig) beválthatsz internetes vásárláskor! 

Na szalaszd el az év utolsó nagy akcióját!

Ráadásul a szállítás is ingyenes! + 100% pénzvisszafizetési garancia! (8 napon belül, sérülésmentes napszemüvegek esetén. Részletekről tájékozódj a webshopok oldalain)

 

Ajánlott webáruházak: 

Napszemüveg Center 

http://www.napszemuvegcenter.hu/ 

kuponkód: OSZIAKCIO

Érték: 3000Ft
Érvényesség: 2011.10.09.-ig
Akciós Ray-Ban és Vogue napszemüvegek raktárról (1-1db van belőlük):
 
 
Napszemüveg Pláza 
kuponkód: OSZIAKCIO21X
Érték: 3000Ft
Érvényesség: 2011.10.09.-ig
Akciós Ray-Ban és Vogue napszemüvegek raktárról (1-1db van belőlük):
 
 

 

Címkék: vásárlás divat nyár akció vogue webshop napszemüveg napsütés nyári webáruház 2011 cristiano ronaldo leértékelés ray ban wayfarer napszemüvegek napszemüvegcenter ingyenes szállítás

Spórolj akár 50%-ot szezonvégi kiárusításunk alkalmából!*  Most már Police, Ray-Ban, Givenchy, Chopard és Vogue márkájú napszemüvegeket is választhatsz.

Ray-Ban napszemüvegek már 21.590 Ft-tól kaphatóak!

Tovább az AKCIÓS napszemüvegekhez...

Válassz kedvedre a több, mint 140 féle akciós és eredeti napszemüvegünkből!

DE SIESS! Mert mindegyik szemüvegből csak egy-egy darab van!

*az akció csak a készlet erejéig érvényes!

Nincs kockázat! 8 napon belül minden napszemüveget visszaveszünk!

Akciós márkáink: Ray-Ban, Police, Chopard, Givenchy, Vogue 

 

Tovább az AKCIÓS napszemüvegekhez...

ui.: Minden napszemüveghez eredeti szemüvegtok és törlőkendő jár! A kiszállítás minden esetben INGYENES!

 

 

Címkék: divat police nyár akció kedvezmény vogue webshop napsütés nyári szemüveg webáruház 2011 chopard leértékelés givenchy ray ban wayfarer napszemüvegek napszemüvegcenter ingyenes szállítás

Kedvezményből sosem elég!

 2011.08.03. 14:28

3000 Ft-os kedvezmény!

 

Csak Police, Ray-Ban, Givenchy, Furla és Vouge márkájú napszemüvegek vásárlására lehet beváltani a NapszemüvegCenter.hu oldalon 2011. augusztus 31-ig.

A kupontár oldalán (link lentebb) webshop gombra kattintva kapsz egy kódot, amit vásárláskor a webáruházban kell megadni a kedvezmény levonásához!

Link a kuponhoz:

http://www.kupontar.hu/kuponok/markas-napszemuvegek

 

Címkék: divat police akció kedvezmény vogue webshop napszemüveg nyári tanács 2011 kupon leértékelés givenchy furla ray ban wayfarer napszemüvegek kupontár napszemüvegcenter ingyenes szállítás

Spórolj akár 50%-ot szezonvégi kiárusításunk alkalmából!* Újabb márkákal bűvült akciónk. Most már Ray-Ban és Vogue márkájú napszemüvegeket is választhatsz.

Police napszemüvegek már 16.995 Ft-tól kaphatóak!

Válassz kedvedre a több, mint 140 féle akciós és eredeti napszemüvegünkből!

DE SIESS! Mert mindegyik szemüvegből csak egy darab van!

 

*az akció csak a készlet erejéig érvényes!

Nincs kockázat! Kifogás esetén 8 napon belül minden napszemüveget visszaveszünk!

Akciós márkáink: Police, Ray-Ban, Vogue, ChopardGivenchy

Tovább az AKCIÓS napszemüvegekhez...

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tovább az AKCIÓS napszemüvegekhez...

UI: Minden napszemüveghez eredeti szemüvegtok és törlőkendő jár! A kiszállítás minden esetben INGYENES!

 Akcióban résztvevő napszemüveg webáruházak, kattints a linkre:

 


Címkék: police akció kedvezmény vogue webshop napszemüveg szemüveg webáruház cristiano ronaldo chopard leértékelés givenchy ray ban wayfarer napszemüvegek napszemüvegcenter ingyenes szállítás

 Coolio vs Kylian Mash & Rico Bernasconi - Gangsta's Paradise 2K11 

 

Coolio kék Police napszemüvegének típusáért és a részletekért kattint ide:

POLICE SB8299_583b (2011)

vagy

http://www.napszemuvegcenter.hu/police_napszemuveg/police_s8299_583b_napszemuveg_j___2011_6855

 

Címkék: police napszemüveg kék 2011 coolio napszemüvegek napszemüvegcenter gangstas paradise kylian mash rico bernasconi

Amit tudni érdemes, de kevés szó esik róla! Internetes vásárlásnál, de hagyományos üzletben történő vásárlás esetén is hasznos információ lehet számunkra hogy milyen méretű napszemüveget is vásároljunk. Az alábbi ábra és leírás segít ebben:

 A szemüveg méretei

Szeretné, ha az új szemüvege legalább olyan kényelmes lenne, mint a régi! Összeállítottuk a különböző méretarányokat, és elmagyarázzuk, hogy mire kell  figyelnie: frontszélesség, lencsemagasság, lencseátló, keretszélesség valamint a szemüveg szárának hossza. Ezeknek a méreteknek az összessége adja meg az új szemüvegének formáját és nagyságát.

Szárhossz: Az erre vonatkozó adatokat részletezve megtalálja a szemüvegeink leírásában minden szemüvegkeretnél! A saját szemüvegkeretén a száron vagy a szárvégen található. (100-150 mm között van a méret, leggyakoribb a 120-140-es)

Frontszélesség: A frontszélességet a szemüveg jobb- és baloldali sarokpántja közötti távolság lemérésével határozhatja meg. Amennyiben széles az arca, mindenképpen figyeljen arra, hogy a szemüveg frontszélessége elegendő legyen, különben a halántékát nyomni fogja a szemüveg.

Lencseméret / Lencseszélesség: Nincs kötelezően előírt minimális értéke. Ennek méretét rendszeresen feltüntetik a típusszámban (utolsó szám).

Lencseátló: A lencseátló szélessége a legnagyobb lehetséges távolság a lencsén belül. Ez a méret is a szemüvegeink leírásában található.

Keretszélesség: A keretszélességre vonatkozó adatok megtalálhatóak a szemüvegek leírásában. Ezt semmi esetre sem szabad túl szűken kiválasztani annak érdekében, hogy a szemüveg kényelmesen helyezkedjen el az orrán. 

Híd: Lencsék között távolságot adja meg. A kényelmes orrnyereg miatt van jelentősége. Ha nagy akkor lecsúszik állandóan, ha kicsi akkor meg kényelmetlen és megnyomja az orrnyerget és pirossá válhat. (26-67 között van a legelterjedtebb)

Legtöbbször három szám van feltüntettetve a szemüvegeken (belül a szárakon). A hosszabb szám (3 jegyű) adja meg a szár méretet mm-ben lencsétől a fülig. Utána a lencseméret következik egyik szélétől a másikig. Végül a legkisebb szám a lencsék közötti távolságot, híd méretet adja meg mm-ben.  

Szemüveg kódjainak értelmezése: vegyünk példának egy Ray-Ban Wayfarer napszemüveget aminek a kódja a következő: RB2140 003/3F 55. A "RB2140" a napszemüveg típusának kódja, "003/3F" a színkódot adja meg, míg az "55" a lencseszélességet (képen lencseméret).

Javasoljuk, hogy a kinézet szemüveget - lehetőség szerint - próbálja fel egy optikai üzletben. Ha megtalálta a megfelelő szemüveget, jegyezze fel a száron lévő adatokat, számokat. Ezek az adatok egyértelműen azonosítják a szemüveget és annak méretét. Ezzel az információval már könnyedén tud vásárolni webáruházakban és a bolti áraknál sokkal olcsóbban.

 

További előnye az internetes vásárlásnak:

·         Spórolhat akár 60%-ot a bolti árhoz képest!

·         Napszemüvegek INGYENES szállítással egész Magyarország területén!

·         Általában minden márkás szemüveghez eredeti tok és törlőkendő jár!

·         Valamennyi termék eredeti és hivatalos beszerzési forrásból származik!

·         Nincs kockázat! 8 napos pénz-visszafizetési garancia

·         Webáruházakban a megrendelést követően a szállítást várhatóan 1-4 munkanapon belül teljesítik, ha az adott termék raktáron van. Ellenkező esetben a megrendelés visszaigazolását megelőzően tájékoztatják a szállítás várható időpontjáról.

 

Ajánlott napszemüveg webáruházak:

  1. http://www.napszemuvegcenter.hu/
  2. http://www.policenapszemuveg.hu/
  3. http://www.napszemuvegplaza.hu/

 

Címkék: vásárlás internet police szem webshop napszemüveg napsütés tanács szemüveg webáruház cristiano ronaldo ray ban wayfarer ingyenes szállítás

A Ray-Ban a Wayfarer napszemüvegeket már 1952 óta gyártja. Rendkívül népszerű volt a 50-es és 60-as években is. A 80-as években (pl.: Blues Brothers, Cindy Lauper) a termékelhelyezésnek köszönhetően ismét népszerűvé vált, majd 2000-es évek óta újra fénykorát éli. Az egyik legismertebb a design a napszemüvegek történelmében és egyik legmaradandóbb divat ikon a 20. században.

Rengeteg hollywoodi híresség kedveli a mai napig a Wayfarer típusú szemüvegeket, mint például Justin Bieber vagy Brad Pitt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További érdekesség, hogy minden egyes Ray-Ban lencsét acélgolyó-tesztnek vetnek alá. Ez azt jelenti, hogy minden elkészített lencse ellenáll akkora erőnek, amekkorát egy 1,6 cm átmérőjű acélgolyó 130 cm-ről való ráejtése okoz. Minden lencse ütésálló, teljesen törésbiztos és szilánkmentes, így pajzsként védi a szemet balesetek közben. A lencsék az optimális tiszta és torzításmentes látás biztosítása érdekében minőségi optikai anyagból készülnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az anyag természetes keménysége kiemelkedő karcmentességet biztosít. Mindegyik lencse 100 százalékos UV-védelmet ad. A tökéletes látás érdekében nem torzít, nem okoz nagyítást vagy kicsinyítést. Színei állandóak, melyek az idő múlásával sem halványulnak.

Megvásárolhatod a Ray-Ban Wayfarer napszemüvegeit itt:

www.napszemuvegcenter.hu


 

Címkék: film divat webshop napszemüveg napsütés brad pitt webáruház justin ray ban wayfarers wayfarer bieber napszemüvegek napszemüvegcenter

Ray-Ban-el a paradicsomban!

 2011.07.06. 16:12

A Ray-Ban Never Hide nevű kampányfilmet nézzétek meg! Csodás hangulata van a reklámnak, főleg így nyáron! És ha valaki kedvet a kapott a La Tomatina (Paradicsomfesztivál - Buñol/Spanyolország) fergeteges bulijához, akkor már csak egy Ray-Ban napszemüveg kell és indulhatunk is! Így mi is úgy érezzük magunkat mint a senorita a filmben!

További Ray-Ban napszemüvegeket találtok itt!

Címkék: blog police nyár la webshop napszemüveg paradicsom szemüveg webáruház ray ban wayfarer napszemüvegek napszemüvegcenter tomatina paradicsomfesztivál

BREAKING NEWS!!

 2011.06.28. 15:53

Kadahfi álcázza magát - Police napszemüveg mögé bújik!!!! 

 
Kadahfi olyan akar lenni, mint a hollywood-i sztárok (Geogre Clooney, Antonio Banderas vagy éppen David Beckham). Álcázza magát, csak hogy jobb színben tűnjön fel a világ előtt. 
Igaz, hogy a Police napszemüvegek, dögösek és divatosak, de ez az Kadahfi esetében ez kevés lesz hágai Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) nemzetközi elfogatóparancsa ellen…

 

Címkék: police nyár akció napszemüveg antonio clooney banderas napszemüvegcenter kadahfi

 A POLICE napszemüvegek nem hiába a legdivatosabb és legexkluzívabb szemüvegek közzé tatoznak. Mondhatnánk azt is, hogy a POLICE a napszemüvegek Alfa Romeo-i. Ezért viseli őket David Beckham, George Clooney vagy éppen Antonio Banderas. Ha közéjük akarsz tartozni akkor, ha azonosulni akarsz az olasz életérzéssel és az amerikai laza utcai hangulattal (ahogy azt a POLICE tervezője is megálmodta), akkor nincs más teendőd mint irány IDE!

Címkék: divat police nyár napszemüveg napsütés david george vakáció antonio clooney banderas napszemüvegcenter backham

ARay Ban modellek igazán vagány külsőt biztosítanak viselőjének, nem hiába láthatóak annyiszor a filmvásznon (Man in Black, Top Gun, Miami Vice, stb). Minden alkalomhoz megfelelőek, napjaink divatelemeinek maghatározó darabja egy jó kidolgozású napszemüveg. A Ray Ban napszemüvegek büszkén mutatják a márka logóját a szemüveg szárain, hiszen egyedülálló formatervezésük egyik alapja.

Légy te is laza! Ray Ban "Never Hide" rövid film pályázata közül talán ez a legviccesebb ami tükrözi a márkában rejlő tulajdonságokat, vicces formában:

http://www.youtube.com/watch?v=a2F975_MBBk&feature=player_embedded

Ha te is ilyen vagány akarsz lenni csak egy Ray Ban-re lesz szükséged!

 

Címkék: film nyár akció napszemüveg napsütés vakáció ray ban