Őszi akciók a napszemüvegekre!

 2011.10.03. 15:06

Vége a nyárnak de még javában tombol a Vénasszonyok Nyara! Egyre meredekebben tűz a nap a szemekbe, így jobbkor nem is jöhetne az akció, hogy kíméld a szemed és mindezt stílusosan!!!

Az alábbi napszemüveg webáruházakban tudsz kedvezményesen vásárolni és akciós napszemüvegeket. Ráadásként most még egy 3.000 Ft értékű kupont is megosztunk veled, amit 2011. október 9. (vasárnap éjfélig) beválthatsz internetes vásárláskor! 

Na szalaszd el az év utolsó nagy akcióját!

Ráadásul a szállítás is ingyenes! + 100% pénzvisszafizetési garancia! (8 napon belül, sérülésmentes napszemüvegek esetén. Részletekről tájékozódj a webshopok oldalain)

 

Ajánlott webáruházak: 

Napszemüveg Center 

http://www.napszemuvegcenter.hu/ 

kuponkód: OSZIAKCIO

Érték: 3000Ft
Érvényesség: 2011.10.09.-ig
Akciós Ray-Ban és Vogue napszemüvegek raktárról (1-1db van belőlük):
 
 
Napszemüveg Pláza 
kuponkód: OSZIAKCIO21X
Érték: 3000Ft
Érvényesség: 2011.10.09.-ig
Akciós Ray-Ban és Vogue napszemüvegek raktárról (1-1db van belőlük):
 
 

 

Címkék: vásárlás divat nyár akció vogue webshop napszemüveg napsütés nyári webáruház 2011 cristiano ronaldo leértékelés ray ban wayfarer napszemüvegek napszemüvegcenter ingyenes szállítás

A bejegyzés trackback címe:

https://napszemuvegek.blog.hu/api/trackback/id/tr753275345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása